сряда, 19 август 2009 г.

Intro

"Time and again I've longed for adventure,
Something to make my heart beat the faster.
What did I long for? I never really knew."

Имаше един филм с Упи Голдбърг, където тя караше кола без покрив, носеше остри розови обувки и си мечтаеше да пише отзиви за музикални албуми по обложките на дисковете. Най-новите ми обувки са бели и с дупки за пръстите, но епистоларните ми потребности се доближават до тези на Упи. Не вярвам нещо публикувано да излезе повече от една страница. За тематиката и честотата на писанията не давам обещания. Разбирате, че няма как да ви поднеса кафе и сладки. И все пак, отбивайте се, когато можете. Ще ми бъде приятно.

4 коментара:

  1. Честито блог! Да ти върви по вода, много положителни емоции (намиг!) и да не се ядосваш като ти спамя тук.:)

    ОтговорИзтриване
  2. Карлсон от покрива14 септември 2009 г. в 0:04

    Честит блог! За дължината на публикациите не се притеснявай, важно е качеството. С удоволствие хапнах сладки и пих кафе, докато четох. И така става. Честити бели обувки! Моите най-нови са черни здрави боти, които изглеждат неописуемо елегантно, докато не се намерят в компанията на кокетни токчета с изрязани пръсти. Мислех да взема акъла на парижани с тях, но истината е, че това ми намерение е само един сън, мечта, химера :)

    ОтговорИзтриване
  3. Добре сте дошли ("ний чухме отдавна, че вашата песен в простора ехти ...":)). Много се радвам да домакинствам тука и се чувствам господарски като шофьор на рейс, който си пуска радио и окачва картинки по свой вкус. Ако има за слизане, само кажете : "I just want to stop and thank you baby!"

    ОтговорИзтриване
  4. Само да уточня за Карлсон, че надценява достойнствата на белите обувки. Те нямат токчета, но също така се отличават с непрактичност, а обути с чорапи, се превръщат във функционални клепари. Вече са прибрани като негодни за употреба през есенния сезон. Ако ти се намират червени ботуши, вземи и тях ...;)

    ОтговорИзтриване