неделя, 10 ноември 2013 г.

Танго и дюли

Изчаках ви благородно няколко дни да си напишете коментарите по предишната публикация, но такива не се появиха, така че преминаваме нататък.

Както си гледах реклами на кампанията "Фортисимо Фамилия" се натъкнах на едно съвместно парче на Веско Ешкенази и Печенката, а именно:



Забелязах в клипа някои много симпатични подробности като саксия с розмарин на прозореца и дюлево сладко за палачинките. Може и да не е било точно от дюли, но би могло.:) Допълнително задоволство и хармония внасят готварските движения в такт с музиката. Тук вметвам, че ако човек разполага с приятно хлъзгав под в кухнята, може да си врътне един линди съркъл винаги, когато му се прище, докато готви.



Това е рандеманът от събота - желе, сладко и мус от дюли. Догодина на "Бурканиада"...

След тангото и домашното консервиране се подсетих за един семеен филм, който гледах преди много, много време - "Тангото на Рашевски" (времето, когато карах колело с кошница и гледах европейско кино, не се отричам три пъти от миналото, все още препоръчвам филма :):


3 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  2. в наша защита, държа да отбележа, че написах коментар по предишната тема, ама той някъде се затри. ще се опитам да го възпроизведа.

    също искам да отбележа, че би било твърде жалко, ако след още малко време хората не знаят, що е то френска комедия, затова ти благодарим, че се занимаваш с това да ни просвещаваш в тази насока.

    ОтговорИзтриване
  3. хаха, не е задължително да го гледате. освен, че е френско, е най-вече джуиш.;) отивам да чета предишния коментар.

    ОтговорИзтриване